Vakantiewoningen

Ontdek de gastvrijheid van Midden-Limburg door het huren van een vakantiewoning. Geniet van een thuis weg van huis, waar comfort en gemak hand in hand gaan. Met Limburgse landschappen, charmante dorpjes en een scala aan activiteiten voor de deur, biedt Geelenhoof de ideale setting voor een ontspannen verblijf. Ervaar de warmte van de lokale cultuur, de pracht van de natuur en het gemak van een eigen plekje in deze bourgondische regio.

Ontdek onze vakantiewoningen op Geelenhoof, praktisch en compleet ingericht voor twee tot zes personen. Met drie slaapkamers, een badkamer met douche en wc, en een woonkamer met open keuken bieden we functionele accommodatie.

Of je nu in de zomer komt voor ontspanning of in de herfst en winter voor rustige tochten, onze vakantiewoningen zijn beschikbaar voor boekingen gedurende het hele jaar. Gebruik ze als een comfortabele uitvalsbasis voor je verkenningen in de omgeving.

Als je tijdelijke huisvesting nodig hebt vanwege een scheiding, verhuizing of een grote verbouwing, bel ons dan voor de tarieven voor langdurige verhuur. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan en parkeren mogelijk is voor de woning.

Neem contact op