Check prijzen en beschikbaarheid
Wat zeggen onze bezoekers?

Reviews van Geelenhoof

Bij Camping Geelenhoof hechten we veel waarde aan jouw mening. Deel jouw ervaring en help medereizigers de juiste keuze te maken voor hun vakantie. Of je nu hebt genoten van een kampeertrip, bijzondere overnachting of leuke activiteiten, jouw feedback is waardevol. Deel jouw review op Google, Zoover of stuur hem naar ons via info@geelenhoof.nl.

⭐⭐⭐⭐⭐ ‘De safaritent voelt als thuiskomen’ - Margot en Joost

Margot en Joost uit Uden zijn een weekendje op Geelenhoof. Met goede vrienden en… een historische open Jeep. ,,Dat doen we elk jaar, een weekend met elkaar op stap”, zegt Margot. ,,De Jeep is uit 1957, Joost is er helemaal weg van. We logeren in een safaritent, die zijn hier echt te gek. Alles zit erin. Douche, toilet, keuken. Heerlijk, het is een beetje thuiskomen. We gaan zo met de kindjes zwemmen of naar de speeltuin. En daarna eten. Ik heb bami gemaakt. Dat gaat er na zo’n dagje wel in.”

Review geelenhoof margo en joost 65b8e69ca44b2

⭐⭐⭐⭐⭐ ‘Heerlijk fietsen, met België en Duitsland om de hoek’ - Familie de Boer

Kleinschalig, een rustig plekje met leuke buren en een omgeving waar veel is te doen. Dat is wat Angèle en Rob de Boer uit Veghel zochten, toen ze min of meer bij toeval op Geelenhoof belandden. ,,We hadden het rondtrekken met de caravan wel een beetje gezien en wilden een plekje in de buurt”, zegt Angèle. ,,Het was in de coronaperiode en overal waren toen wachtlijsten. Gelukkig had Geelenhoof nog een plekje vrij. Vanaf de eerste dag we hier zijn hebben we tegen elkaar gezegd: ‘Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen’.”

,,Alles is hier heel goed verzorgd”, haakt Rob aan. ,,En als je buiten de camping komt, is het schitterend fietsen in de omgeving. Je hebt overal leuke restaurantjes, België en Duitsland liggen bijna letterlijk om de hoek. Er is zoveel te vinden dat we nauwelijks zelf koken.”

Review geelenhoof familie de boer
Review geelenhoof wil en floris

⭐⭐⭐⭐⭐ ‘Kamperen? Nee joh, dit is ons reispaleis!’ - Wil en Floris

Voor de gepensioneerde Willeke en Floris uit Julianadorp is kamperen een tweede leven. Nou ja, kamperen… ,,Toen we jong waren, hebben we van mijn ouders een tentje geleend en zijn we naar Duitsland gegaan”, zegt Willeke. ,,Regenen dat het daar deed! ‘Dat nooit meer!’, zeiden we tegen elkaar. Nu hebben we deze caravan met alles erop en eraan. Twee tv’s, een broodbakmachine, dat kan je geen kamperen meer noemen. Het is een reispaleis waar we mee rondrijden. En toen Floris op een dag Geelenhoof ontdekte, wisten we: dit is een heerlijk plekje. Als het nu regent, pakken we een museumpje in Weert of Roermond. Allebei heel dichtbij. Niks aan de hand!”