Check prijzen en beschikbaarheid
Ontdek het Leudal

Wandelen in de natuur

Midden-Limburg biedt talloze prachtige wandelmogelijkheden en daarmee is de camping een perfecte uitvalsbasis om ook het schilderachtige landschap van het Leudal te verkennen. Of je nu van ontspannende wandelingen of avontuurlijke trektochten houdt, hier kun je volop genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft.

Leudal

Leudal

Het Leudal is een prachtig natuurgebied op ongeveer 10 kilometer van Kelpen-Oler. Het staat bekend om zijn afwisselende landschap met bossen, beekjes, heidevelden en vennen. Er zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes beschikbaar, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad.

Maasplassen

Maasplassen

Op ongeveer 15 kilometer afstand vind je de Maasplassen, een groot netwerk van meren in Midden-Limburg. Hier kun je wandelen langs de oevers van de meren en genieten van het waterlandschap.

Nationaal Park De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel

Dit nationale park ligt op ongeveer 20 kilometer van Kelpen-Oler. Het is een uitgestrekt hoogveengebied met een uniek landschap van moerassen, heidevelden en vennen. Vanaf de uitkijktorens heb je een prachtig uitzicht over de omgeving!

Nationaal Park De Meinweg

Nationaal Park De Meinweg

Nationaal Park De Meinweg bevindt zich op ongeveer 25 kilometer van camping Geelerhoof. Het park heeft diverse wandelpaden die je meeneemt door bossen, heidevelden en zandverstuivingen.

Leenderbos

Leenderbos

Op ongeveer 30 kilometer afstand, in de buurt van Leende, is het Leenderbos. Hier kun je wandelen door uitgestrekte bossen en heidevelden. Het gebied is rijk aan flora en fauna.

Strabrechtse Heide

Strabrechtse Heide

Deze heidevlakte bevindt zich op ongeveer 35 kilometer afstand van Kelpen-Oler, in de buurt van Heeze. Het is een prachtige plek om te wandelen en biedt weidse uitzichten over de heide.