Check prijzen en beschikbaarheid
Een gevarieerde omgeving

Mooie fietstochten

Het Leudal in Midden-Limburg is een waar fietsparadijs. Met schilderachtige landschappen, historische molens en gezellige dorpjes is het de ideale plek voor fietsliefhebbers. Of je nu rustig wil toeren of een uitdagende rit zoekt, hier vind je het allemaal. Vergeet niet te stoppen bij de Leumolen voor een verfrissend drankje en geniet van de natuurlijke schoonheid van dit prachtige gebied. Fiets het Leudal in, ga langs de Maas of een rondje Maasplassen.

Fietsen langs de Maas

Fietsen langs de Maas

Camping Geelenhof ligt dichtbij de Maas en er zijn diverse fietsroutes langs de rivier. Deze routes bieden prachtige uitzichten op de rivier en de omliggende landschappen. Neem ook eens de veerpont, zodat je ook de andere kant van de Maas op de fiets kunt ontdekken!

Landelijk Leudal fietsroute

Landelijk Leudal fietsroute

33,5 km - Deze route gaat over het platteland, langs karakteristieke dorpjes en door de bijzondere natuur in het Leudal. Onderweg zijn er genoeg mogelijkheden voor een korte stop voor een hapje en een drankje.

Rondje Maasplassen

Rondje Maasplassen

39,6 km - Deze fietsroute neemt je mee rond de Maasplassen, een groot netwerk van meren in Midden-Limburg. Fiets langs de oevers van de meren en geniet van het prachtige waterlandschap!