Check prijzen en beschikbaarheid
Voor cultuur & shoppen

Dorpen en steden

Vanaf Camping Geelenhoof heb je de ideale gelegenheid om de charmante dorpen en steden in de omgeving te verkennen. Ontdek het pittoreske stadje Thorn, of verken de historische pracht van nabijgelegen plaatsen zoals Grathem, Wessem of Heythuysen. Voor een bruisende stadservaring liggen Roermond en Weert binnen handbereik, beide bekend om hun sfeervolle centra, winkelmogelijkheden en culturele bezienswaardigheden.

Roermond

Roermond

15 kilometer

Roermond is een historische stad aan de Maas en staat bekend om zijn prachtige architectuur, zoals de Munsterkerk en het stadhuis. Ook is Roermond een paradijs voor shopliefhebbers. In het bekende Designer Outlet Roermond vind je meer dan 185 winkels!

Weert

Weert

11 kilometer

Weert is een gezellige stad met een sfeervol centrum en diverse evenementen gedurende het jaar. Je vind hier ook mooie parken, zoals het stadspark en het recreatiegebied De IJzeren Man.

Thorn

Thorn

8 kilometer

Thorn staat bekend als het 'witte stadje' vanwege de witte huizen en historische gebouwen. Het is een charmant plaatsje met smalle straatjes, pleinen en een rijke geschiedenis. Zeker een bezoek waard!