Check prijzen en beschikbaarheid
Kasteel, pretpark of museum?

Dagje uit

Midden-Limburg biedt voor iedereen leuke dagjes uit. Bezoek attractiepark Toverland voor avontuur, ontdek historische kastelen zoals Kasteel Horn of Kasteel de Keverberg, of geniet met het gezin van dieren in GaiaZOO en natuurbeleving in het BloteVoetenPark. Voor cultuurliefhebbers is er het Limburgs Museum.

Toverland

Toverland

Toverland is een populair attractiepark gelegen in Sevenum, op 30 minuten rijden vanaf camping Geelenhoof. Toverland heeft leuke attracties voor alle leeftijden, van spannende achtbanen tot rustigere ritten en speelzones voor kinderen.

Mondo Verde

Mondo Verde

Mondo Verde is een themapark in Limburg met prachtige tuinen, dieren en leuke attracties. Kinderen kunnen dieren bewonderen, spelen in de speeltuin en genieten van de avontuurlijke attracties. Plezier voor het hele gezin!

Kanovaren

Kanovaren

Langs de Maas zijn er op verschillende plekken kano's en kajakken te huur. Geen ervaring? Geen probleem! De routes op de Maas zijn geschikt voor alle niveaus. Een sportieve activiteit voor jong en oud.

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is een van de grootste en best bewaarde kastelen in Nederland. In het kasteel zijn interactieve tentoonstellingen en rondleidingen. Ontdek Kasteel Hoensbroek!

Maas Binnenvaartmuseum

Maas Binnenvaartmuseum

Op ongeveer 12 kilometer rijden van camping Geelenhoof vind je het Maas Binnenvaartmuseum. Het museum biedt inzicht in de scheepvaartgeschiedenis van Limburg en heeft interessante tentoonstellingen. Combineer je bezoek met een rondvaart over de Maas!