Check prijzen en beschikbaarheid

Kinderfeestje Limburg

Een onvergetelijk kinderfeestje in Limburg

Als je jarig bent is het natuurlijk feest! Vier samen met je vriendjes en vriendinnetjes je kinderfeestje in Limburg op Camping Geelenhoof. We hebben heel veel activiteiten die je samen met je vriendjes en vriendinnetjes kunt doen. Kies uit de volgende activiteiten: 
- Boerenweigolf
- Voetgolf
- Minigolf (17 holes)
- Beugelen
- Boerendart
- Handboogschieten
- Oud Hollandse spellen
- Highland games
- Wedstrijdparcours
- Puzzeltocht

Kies je favoriete activiteiten!

Of je nu je kinderfeestje in de zomer of winter wilt vieren, op Camping Geelenhoof is er altijd iets mogelijk. Slecht weer? Geen probleem! Je kunt je feestje altijd komen vieren bij ons, dus ook bij slecht weer én in de wintertijd! Kies uit één van de activiteiten die je ook kunt doen wanneer het minder weer is:
- Indoor zandstrand met speeltoestellen voor kinderen
- Indoor minigolfbaan (17 holes)
- Indoor beugelen
- Gezelschapsspellen, darten, sjoelen, kaarten, enzovoorts

Deze activiteiten zijn te boeken in de periode oktober tot en met maart. Vier samen met je vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk feestje!

Bekijk alle activiteiten

Organiseer jouw kinderfeestje in Limburg

Kom jij jouw kinderfeestje vieren in Limburg op Camping Geelenhoof? Wij vinden het fijn als je minimaal één week van tevoren reserveert. Willen jullie tussendoor even uitrusten? Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekker stuk Limburgse vlaai en wat drinken.

Score 5/5
Wij hebben tijdens onze familiedag boerengolf gespeeld bij Geelenhoof. Personeel is heel vriendelijk en probeert alles naar wens te maken. Mooi ook om te horen over de toekomstplannen die de eigenaren hebben. Bij een volgend feest met een groep zal ik Geelenhoof opnieuw overwegen. Het was een zeer geslaagde dag. Activiteiten in de buurt: Boerengolf, boerendart, voetbalgolf, beugelen en diverse andere Hollandse spellen.’ – E. Kusters (Google review)

Op avontuur in Limburg 

Gelegen in het hart van Midden-Limburg, in de sfeervolle regio Leudal, vind je Camping Geelenhoof. De camping is gelegen op een steenworp afstand van de Maasplassen. De centrale ligging maakt het mogelijk om binnen korte fietsafstand te genieten van een gevarieerd landschap, waar bos, heide en water elkaar afwisselen.

Naast de natuurpracht biedt Geelenhoof ook een scala aan dagactiviteiten, zowel binnen als buiten, die het hele jaar door voor vermaak zorgen. Speciaal voor kinderen zijn er talloze leuke activiteiten op het terrein en in de nabije omgeving. Camping Geelenhoof is dus ook de perfecte om je kinderfeestje te vieren.

Lees meer over Camping Geelenhoof

Activiteiten Camping Geelenhoof

Camping Geelenhoof is niet alleen geschikt voor kinderfeestjes, maar ook voor de wat grotere feesten. Camping Geelenhoof in Limburg beschikt over een volledig uitgerust activiteitencentrum waar je zowel in de winter als in zomer van alles kan organiseren. Ons activiteitencentrum is geschikt voor teambuildingactiviteiten, personeels- en bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten voor verenigingen, familiefeesten en vrijgezellenfeesten.

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een kopje koffie, een stuk vlaai, drankjes, lunch en/of koud-warm buffet. In de zomermaanden is een barbecue ook mogelijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het activiteitencentrum

Kinderfeestje in Limburg

Heb je nog vragen of wil jij alvast jouw kinderfeestje in Limburg reserveren? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op