Groepen

Geelenhoof is uitermate geschikt voor gezelschappen, zoals families, vrienden, collega’s, etc.. Diverse groepen kunnen terecht voor dagactiviteiten, maar ook overnachten als groep behoort tot de mogelijkheden. Ook grootschalige bijeenkomsten, zoals auto- of motormeetings kunnen wij faciliteren. Menig old timer heeft de slagbomen bij ons al gepasseerd.

Een geslaagd programma is een op maat gemaakt programma. In overleg met jullie stellen wij een arrangement samen met diverse onderdelen. Dat kan een enkelvoudige activiteit zijn tot een compleet verzorgd weekend of week. Activiteiten, lunch, buffet of BBQ, feestavond… zeg het maar.

Kamperen of huren met een groep

Natuurlijk kun je als groep met eigen kampeermiddelen komen. Wij zorgen dat dat jullie als groep bij elkaar komen te staan. Daar hebben we speciale velden voor. Geen eigen kampeermiddel? Geen enkel punt. Wij hebben diverse verhuuraccommodaties beschikbaar.

Groepsaanvraag

Vul het onderstaande aanvraagformulier in en laat ons weten wat je in gedachten hebt. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren op Camping en Activiteiteincentrum Geelenhoof.

[Naam]
[Aantal personen]
[Gelegenheid/reden van samenzijn]
[Gewenste activiteiten of speciale verzoeken]

Wij nemen snel contact met je op om de details te bespreken en jouw groepsverblijf te plannen. Laat het avontuur beginnen.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.