Check prijzen en beschikbaarheid

Glamping Limburg

Glamping in Limburg op Camping Geleenhoof

Kamperen met een vleugje luxe. Lekker tot rust komen terwijl je alle voorzieningen bij de hand hebt. Camping Geelenhoof in Limburg biedt dé perfecte glampingvakantie. Verblijf in een safaritent met sanitair of kies voor een luxe tentlodge. Welk verblijf kies jij?

Glamping in Limburg: een unieke ervaring

Bij Geelenhoof draait kamperen niet alleen om de tent, maar om een complete ervaring. Glamping, oftewel glamoureus kamperen, is dé manier om dit te ervaren. In alle luxe overnachten, maar wel het kampeergevoel bijhouden. Ontdek onze luxe safaritenten en tentlodges , elk met een eigen vleugje avontuur en omgeven door een speelparadijs voor de kleintjes.

4- en 6-persoons safaritenten

Elke tent is verdeeld in 3 kamers: een ruim woongedeelte en twee slaapkamers, gescheiden door steigerhouten wanden. 

  • 4-persoonstenten: Twee slaapkamers, een met een comfortabel tweepersoons hemelbed en de andere met een stapelbed.
  • 6-persoonstenten: Twee slaapkamers, een met een tweepersoons hemelbed en de andere met twee stapelbedden.

Luxe tentlodges

Onze tentlodge is geschikt voor 4 personen en is onlangs compleet vernieuwd. Met een ruime oppervlakte van 6 x 6 meter en een 3 x 3 meter luifel, kun je altijd buiten genieten, ongeacht het weer. De lodge beschikt over een toilet/wastafelmeubel, een volledig uitgeruste keuken, een zithoek en twee aparte slaapkamers met ruimte voor een babybed. Water, gas en elektriciteit zijn allemaal aanwezig, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Glamping is fantastisch, maar waarom?

Glamping in Limburg is perfect omdat het de ideale combinatie biedt van luxe en natuur. Je kunt genieten van het comfort van volledig ingerichte tenten en lodges in het Limburgse landschap. Het geeft je de mogelijkheid om de rust van kamperen te ervaren zonder in te leveren op fijne voorzieningen, zoals eigen sanitair, comfortabele bedden en terras. 

Waarom Limburg de ideale locatie is? Limburg biedt een schitterende omgeving met heuvels, bossen en pittoreske dorpjes. Elke dag valt er wel iets nieuws te beleven. Dat maakt het zo speciaal.