Check prijzen en beschikbaarheid

Camping Limburg met hond

Ben je op zoek naar een camping in Limburg met jouw hond? Bij Camping Geelenhoof mag je één hond per kampeerplaats meenemen. Jouw trouwe viervoeter hoeft niet thuis te blijven, maar kan gewoon lekker met je mee.

We willen graag van tevoren weten wanneer je een hond meeneemt op vakantie. Dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Op vakantie met de hond

Er even lekker op uit met de hond. Een weekendje weg of lange vakantie. Limburg is een prachtige provincie, door de vele natuurgebieden en wandelroutes voor honden. Camping Geelenhoof ligt dicht bij mooie wandelplekken voor honden en hebben kampeerplaatsen waar honden zijn toegestaan.

Kampeerplaatsen geschikt voor honden:

  1. Comfortplaats Tent/Vouwwagen - 120m²: biedt veel ruimte en privacy voor tenten of vouwwagens, geschikt voor 6 personen en voorzien van 6 ampère stroom. 

  2. Comfortplaats Camper - 120m²: ruime plaatsen ideaal voor campers, accommodatie voor 6 personen met 6 ampère stroom, gelegen in Midden-Limburg. Locatie: 

  3. Comfortplaats Caravan - 120m²: voorzien van een betegeld terras voor de voortent of luifel, deze plaatsen zijn geschikt voor 6 personen en hebben 6 ampère stroom.

  4. Comfortplaats Caravan - extra groot: deze kampeerplaatsen hebben eveneens een betegeld terras en bieden plaats aan 6 personen, maar met een hogere stroomcapaciteit van 10 ampère.

Kampeervakantie met hond reserveren

Tips in de omgeving

De omgeving biedt tal van wandelroutes die perfect zijn voor honden. Hier zijn enkele aanbevolen routes en activiteiten in de buurt:

  1. Leudal: dit natuurgebied staat bekend om zijn diepe beekdalen en uitgestrekte bossen. Er zijn verschillende wandelpaden die je langs prachtige uitzichten, historische molens en door weelderige groene bossen leiden. Honden kunnen hier heerlijk rondsnuffelen en genieten van de natuur.

  2. De Maasplassen: dit uitgestrekte waterrijke gebied biedt veel mogelijkheden voor wandelingen langs de waterkant. Veel van de paden zijn toegankelijk voor honden.

  3. Nationaal Park De Groote Peel: dit is een van de weinige overgebleven hoogveengebieden in Nederland. Het park biedt verschillende wandelroutes die door een prachtig landschap lopen. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

  4. RivierPark Maasvallei: dit gebied biedt unieke wandelingen langs de rivier de Maas, met uitzichten op zowel Nederlandse als Belgische landschappen. De ongerepte natuur hier is ideaal voor lange wandelingen met je hond.

Vakantie met de hond boeken