Check prijzen en beschikbaarheid

Camperplaats Weert

Ga je met de camper op pad en zoek je nog een fijne, rustige overnachtingsplek bij Weert? Kies dan voor een overnachting op Camping Geelenhoof. Doordat we mooie, ruime camperplaatsen (elektra en eigen voorzieningen) hebben, is onze camperplaats bij Weert erg gewild. Geniet van rust, natuur én een comfortabele overnachting op Camping Geelenhoof.

- Eigen voorzieningen
- Honden toegestaan
- Dicht bij de A2

Onze camperplaatsen bij Weert

Wij bieden camperaars ruime camperplaatsen van maar liefst 120 m2, compleet met alle nodige voorzieningen direct op de plaats. Of je nu met een klein kampeerbusje of grote camper komt, bij ons ben je van harte welkom. We hebben voor iedere camperaar een fijne overnachtingsplek.

10 ampère stroom

Onze camperplaatsen zijn inclusief 10 ampère stroom, zodat je tijdens je overnachting alle elektrische apparaten kan gebruiken.

Honden zijn welkom

Neem je je hondje ook mee op (doorreis)vakantie? Op alle camperplaatsen zijn honden van harte welkom. Wij vinden het juist superleuk als je je hondje meeneemt! 

Op 11 km van Weert

Weert is goed te bezoeken vanaf Camping Geelenhoof. Je vindt dit gezellige dorpje al op 11 km afstand. Dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek het comfort van Geelenhoof en breng een bezoek aan Weert. De mooiste avonturen wacht op je!

Waarom overnachten met de camper bij Camping Geelenhoof?

Rust, leuke wandel- en fietsroutes in de omgeving, met een e-chopper eropuit, oplaadpunten voor elektrische fietsen, visvijver voor gasten, wasmachine en droger. Voor een comfortabele overnachting met de camping biedt Camping Geelenhoof het totale plaatje. Zowel op de camping als in de omgeving is er genoeg te doen. 

Ben je de fiets vergeten mee te nemen of had je geen ruimte? Je kunt tegen een klein tarief fietsen huren op de camping. 

Kom je naar onze camperplaats in Weert?

Ben je dus nog op zoek naar een camperplaats in Weert? Dan heet Camping Geelenhoof jou van harte welkom. In alle rust overnachten met de camper staat bij ons erg hoog en streven altijd naar een fijne beleving voor de bezoeker. Zien we je in 2024 op onze camperplaats in Weert?