Check prijzen en beschikbaarheid

Bedrijfsuitje Limburg

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Limburg

Camping Geelenhoof is de ideale locatie voor jouw bedrijfsuitje in Limburg. Met diverse activiteiten en een prachtige omgeving, bieden wij de perfecte setting om teambuilding en ontspanning te combineren voor een onvergetelijke ervaring. Van sportieve uitdagingen tot ontspannen genieten van de natuur: bij Camping Geelenhoof kun je met je collega's genieten van een origineel bedrijfsuitje! 

Een veelzijdig activiteitencentrum

Camping Geelenhoof in Limburg beschikt over een volledig uitgerust activiteitencentrum waar je zowel in de winter als in zomer van alles kunt organiseren. Ons bruisende activiteitencentrum is de juiste plek voor teambuilding met je collega’s. Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een kopje koffie, een stuk vlaai, drankjes, lunch en/of koud-warm buffet. In de zomermaanden is een barbecue ook mogelijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Lees alles over ons activiteitencentrum

Kies je favoriete activiteiten!

We hebben heel veel activiteiten die je samen met je collega’s kan doen. Kies uit de volgende activiteiten: 
- Boerenweigolf
- Voetgolf
- Minigolf (17 holes)
- Beugelen
- Boerendart 
- Handboogschieten
- Oud Hollandse spellen
- Highland games
- Wedstrijdparcours
- Puzzeltocht

Slecht weer? Geen probleem!

Teambuilding is bij ons altijd mogelijk, dus ook bij slecht weer én in de wintertijd! Kies uit één van de activiteiten die je kunt doen wanneer het minder weer is: 
- Indoor minigolfbaan (17 holes)
- Indoor beugelen
- Gezelschapsspellen, darten, sjoelen, kaarten, enzovoorts!

Deze activiteiten zijn te boeken in de periode oktober tot en met maart. Ontspan met je collega’s en werk aan de onderlinge relaties: goed voor de teamspirit! Wie daag jij uit?

Bekijk alle faciliteiten

Verken de omgeving op de E-chopper

Camping Geelenhoof verhuurt in samenwerking met E-chopperhuren.nl prachtige elektrische E-choppers. Leuk als teambuilding activiteit of bedrijfsuitje. Geniet van de wind die door je haren raast, de zon op je snoet en het geluid van fluitende vogeltjes. De E-chopper is namelijk geruisloos én ook nog eens milieuvriendelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten samen met je collega’s!

Actief bedrijfsuitje in Limburg

Willen jullie de omgeving liever op de fiets ontdekken? Fiets & fun verhuur is ideaal voor een bedrijfsuitje in Limburg. Voor groepen zijn er diverse mogelijkheden, zoals de fietstrein, een gezamenlijke tandemrit of een tocht op rug-aan-rugtandem of een relaxte Giant Revive. Plezier gegarandeerd!

Sluit af met een feest

De dag afsluiten met een feestje met je collega’s? Onze zaal met gezellige bar is een uitkomst! Ons partycentrum is geschikt voor groepen van 25 tot en met 150 personen.

Lees meer over ons partycentrum

Organiseer jouw bedrijfsuitje in Limburg

Wij helpen je graag met het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje in Limburg. Heb je nog vragen of wil jij alvast jouw bedrijfsuitje in Limburg reserveren? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Score 5/5:
Wij zijn hartelijk ontvangen, door de eigenaars van de camping.  En hebben met de vriendengroep een heerlijke middag gehad. Ontvangst met koffie en thee met Limburgse vlaai. Met elkaar gebeugeld, uitgebreide lunch en nogmaals een ronde beugelen. Alles top verzorgd.’ - Trudie Albers (Google review)