Boerenweigolf

Groepen kunnen bij ons terecht voor 10 holes boerenweigolf. De naam zegt het al… je speelt golf op een weiland. In plaats van een golfclub en golfballetje speel je nu met een stok met klomp en een handbal.

Deze activiteit kan het hele jaar gespeeld worden. Boerenweigolf wordt gewoonlijk gespeeld in groepen van 4 personen. Ons parcours duurt ongeveer 1,5 uur.

Boerenweigolf in het kort

Op de baan spelen groepen van maximaal 4 personen per groep. De eerste groep slaat de bal met een klomp aan een stok vanaf het afslagpunt naar de eerste vlag (hole 1). Vervolgens starten de overige groepen om de beurt. De groepen werken gezamenlijk de holes af gedurende de hele duur van het spel. Binnen een groep slaat men om de beurt. Een hole is gemaakt als de bal in de put is geslagen. Vervolgens haalt men de bal uit de put het slaan begint weer. Op naar de volgende hole. Zo wordt de het parcours afgewerkt. Er zijn diverse hindernissen onderweg te nemen.

Op het wedstrijdformulier worden het aantal slagen per hole bijgehouden. De groep met het minste aantal slagen heeft gewonnen.

Gh boerenweigolf 02

Praktische informatie

Trek makkelijke schoenen aan, de activiteit is op een weiland.

Wat kost het?

Alleen een spel € 10,- per persoon (kinderen tot 6 jaar gratis/tot 12 jaar € 5,-).

  • Kop koffie of thee en een stuk vlaai gevolgd door boerenweigolf: € 14,50 per persoon.
  • Kinderen siroop i.p.v. koffie/thee + zakje chips.
  • Tweede spel naar keuze: € 5,- per persoon. (m.u.v. handboogschieten, luchtbuksschieten en boerendart. Hiervoor geldt een toeslag voor begeleiding/toezicht).
  • Er is koffie/thee en gekoelde drank verkrijgbaar tijdens de activiteit. Eigen meegebrachte consumpties op ons terrein is niet toegestaan.
  • Bij regen hebben wij als alternatief onze overdekte minigolf.
  • BBQ of koud/warm buffet behoren ook tot de mogelijkheden voor groepen.