Beugelen

Gezelschappen kunnen van deze baan gebruik maken. Onder begeleiding worden de regels en beginselen van deze regionale sport uitgelegd. In de beugelbaan is ook een bar aanwezig voor een drankje. In dezelfde ruimte kun je darten, sjoelen en tafelvoetbal spelen.

Er is ook een buiten beugelbaan voor recreatief gebruik. Hier kunnen partijtjes tegen elkaar worden gespeeld. Dit spel wordt vaak gecombineerd met  Jeu de boules. Deze banen liggen vlak bij elkaar. Ook is er een tafelvoetbalspel aanwezig.

Wat is beugelen?

Beugelen is een oud spel dat sinds 1932 in Limburg is uitgegroeid als volkssport. In 1936 is de Nederlandse Beugelbond opgericht voor Limburg, Oost Brabant, België en Duitsland.

Het spel wordt gespeeld met twee of vier spelers in competitie met een schop of een sléger en ieder een eigen bal tijdens het spel. Punten kun je scoren door de bal met de schop door de ijzeren beugel te slaan of rollen. De tegenstander kan je bal door de beugel terug in de goot slaan waardoor je twee strafpunten krijgt.

Groepsfoto bedrijf beugelen

Wat kost het?

Prijzen indoor beugelen

Een spel is € 18,50 per persoon (tijdsduur 2 uur).
Kinderen van 7 t/m 12 jaar betalen € 5,-. Kinderen tot 6 jaar gratis.

  • Arrangement met koffie of thee en een stuk vlaai gevolgd door beugelen op de binnenbaan onder begeleiding: € 21,50 per persoon. (tijdsduur 2 uur)
  • Onze beugelbaan beschikt over een horeca ruimte.
  • De beugelbaan huren voor een dagdeel of avond? Neem contact op voor de beschikbaarheid en de mogelijkheden.
  • Koud/warm buffet behoren ook tot de mogelijkheden voor groepen.

Prijzen outdoor beugelen

Een spel is € 10,- per persoon.
Kinderen van 7 t/m 12 jaar betalen € 5,-. Kinderen tot 6 jaar gratis.

  • Kop koffie of thee en een stuk vlaai gevolgd door outdoor minigolf / jeu de boules / tafelvoetbal: € 14,50  per persoon.
  • Kinderen siroop i.p.v. koffie/thee en zakje chips.
  • Tweede spel naar keuze: € 5,- per persoon (voor handboogschieten, luchtbuksschieten en boerendart extra toeslag)
  • Er is koffie, thee en gekoelde drank verkrijgbaar tijdens de activiteit. Graag bij reserveren melden. Eigen meegebrachte consumpties op ons terrein is niet toegestaan.
  • BBQ of koud/warm buffet behoren ook tot de mogelijkheden.