Activiteitencentrum

Geelenhoof beschikt over een volledig uitgerust activiteitencentrum (zomer en winter). Geschikt voor teambuilding activiteiten, personeelsuitjes / bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten verenigingen, familiefeesten en vrijgezellenfeesten.

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met koffie, vlaai, drankjes, lunch en/of koud-warm buffet. Ook barbecue en gourmetten is mogelijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

  • € 10,- per activiteit p.p. (kinderen tot 6 jaar gratis/tot 12 jaar € 5,-)
  • Kop koffie of thee en een stuk vlaai gevolgd door een spel naar keuze: € 14,50 per persoon. Kinderen krijgen siroop en chips.
  • Tweede spel naar keuze: € 5,- per persoon
  • Bij voorkeur min. 1 week vooraf reserveren

Wil je een uitje/activiteit reserven? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Telefoon: +31 (0)495 65 18 58
E-mail: info@geelenhoof.nl

Boerenweigolf

Boerenweigolf

Dé landelijke variant van het traditionele golfspel, gespeeld met boerengerelateerde attributen: een stok met een klomp en een handbal.

Boerendart

Boerendart

Uniek en gezellig! Deelnemers werpen een hooivork op boerderij-geïnspireerde doelen, vergezeld door specifieke regels voor veilig vermaak.

Minigolf (17 holes)

Minigolf (17 holes)

Minigolf…. wie kent het niet? Het ultieme spel waarmee jong en oud zich vermaakt. Wij hebben een indoor parcours met 17 holes.

Beugelen

Beugelen

Een typisch Limburgse volkssport. Beugelen is een traditioneel spel waarbij spelers met een 'schop' de bal door een ijzeren beugel proberen te slaan.

Handboogschieten

Handboogschieten

Men neemt een boog en een pijl... Een avontuurlijk uitje waar precisie en plezier samenkomen, perfect voor een dag vol spanning en gezelligheid.

Luchtbuks schieten

Luchtbuks schieten

Hoe competitief ben jij? Luchtbuks schieten vergt precisie en concentratie. Een spannende en veilige schietervaring vol plezier.

Wedstrijdparcours

Wedstrijdparcours

Met vrienden, je familie of het bedrijf: een uitdagend parcours vol variatie en technische elementen voor de deelnemers.

Voetgolf

Voetgolf

Eigenlijk zegt de naam het al. Golfen maar dan met je voet. Dit sportieve spel wordt op het weiland gespeeld en er zijn diverse hindernissen.

Fietstrein

Fietstrein

Stap aan boord en beleef een vrolijk avontuur op wielen! Voor jong en oud. Maak een tocht in deze gezellig fietstrein.

Excursies

Excursies

Ontdek de pracht van Midden-Limburg met onze georganiseerde excursies, zoals een dagtrip met de fiets naar het historische Thorn.

Binnenactiviteiten

Binnenactiviteiten

Slecht weer? Van oktober t/m maart kun je diverse activiteiten overdekt doen. Denk aan minigolf en andere gezelschapsspellen. Leuk voor kinderfeestjes; een indoor zandstrand.